Virtual Open Studio – Programme for Sunday 18th October

TimeArtist/MakerEventWhere to see itDuration (approx)
10amAngela Lilley PhotographyVirtual Studio Tourhttps://www.facebook.com/missfoto/5 minutes
10.05amGavin BowyerDrawing tuition client interviewhttps://www.facebook.com/gavin.bowyer.3510 minutes
10.15amBrett Trafford Photography and Carolyn TraffordVirtual studio tour with Carolyn and Bretthttps://www.facebook.com/CarolynTraffordArt/5 minutes
10.30amBy JOBOCreating a patchwork pet portraithttps://www.facebook.com/ByJobo/15 minutes
10.45amCarolyn TraffordStitch demonstrationhttps://www.facebook.com/CarolynTraffordArt/5 minutes
10.50amCathy Bower PhotographyPhotography talk and demonstrationhttps://www.facebook.com/cathybowerphotography10 minutes
11amSarah Myatt GlassVirtual Studio Tourhttps://www.instagram.com/sarahmyattglass/10 minutes
Break    
12.10amSarah Taylor StudioLithographs on ceramics demonstrationhttps://facebook.com/sarahtaylorstudiostaffordshire10 minutes
12.20pmPenny MeakinAbout Penny Meakinhttps://www.facebook.com/pennystampart/10 minutes
12.30pmJo-Bo DesignsProduct show and tellhttp://www.facebook.com/Jo-BoDesigns5 minutes
12.35pmFiona WilsonArtwork and product show and tellhttps://www.facebook.com/fionawilsonstudio/10 minutes
12.45pmJacqueline HaroldWorking on a wedding band videohttps://www.facebook.com/JacquelineHaroldDesigns/5 minutes
12.50amLisa GibsonAbout Lisa Gibson www.lisagibson.co.uk5 minutes
12.55pmDark Sky PotteryVirtual Studio Tourwww.darkskypottery.co.uk5 minutes
1pmGavin BowyerDrawing demonstrationhttps://www.facebook.com/gavin.bowyer.355 minutes
Break    
1.05pmBrett Trafford PhotographyPhotography demonstrationhttps://www.facebook.com/BrettTraffordPhotography5 minutes
1.10pmCarolyn Trafford Cyanotype demonstrationhttps://www.facebook.com/CarolynTraffordArt/5 minutes
1.15pmBecka HighamHomemade halloween – Get making!https://www.facebook.com/beckahighamart/10 minutes
1.25pmJudith Brown JewelleryWire jewellery demonstrationhttps://www.facebook.com/Judith-Brown-Jewellery-20862178781610 minutes
1.35pmJust Add ChalkHow to make a wedding welcome signhttps://www.facebook.com/justaddchalkdesign/10 minutes
1.45pmPenny Meakin and Lynda HydeArtist in conversationhttps://www.facebook.com/Lhartandcrafts
10 minutes
1.55pmBy JOBOProduct show and tellhttps://www.instagram.com/byjobo/15 minutes
2.10pmBrett Trafford PhotographyStaffordshire Moorlands tour through the monthshttps://www.facebook.com/BrettTraffordPhotography10 minutes
2.20pmPenny Meakin and Judith Brown JewelleryArtist in conversationhttps://www.facebook.com/Judith-Brown-Jewellery-20862178781610 minutes